Aktualności

Basic plus size -mallisto vaatetukussa – tutustu kevään trendeihin!

Basic plus koko kokoelma online-vaatteiden tukkumyyjä se on jo! Entä hän? Ei vain toppeja, mekkoja ja verryttelypukuja virkistävissä sävyissä. Sinun tulisi myös lisätä pukuduot, retro-farkut ja takit klassisessa käänteessä tarjoukseesi. Kuinka käytämme niitä tällä kaudella ja miksi sinun pitäisi olla niitä käsillä? Löydät vastaukset alla!

Plus-kokoinen muoti keväälle 2022

Tämän vuoden kevään XXL-painoksen vaatetrendeille on ominaista esteetön vapaus. Bestsellereiden joukossa kunnialliset paikat miehittävät ennen kaikkea perus plus koko kokoelma online-vaatteiden tukkukaupassa. Venytetty ylisuuri korvataan räätälöityillä tyyleillä ja naisellisilla leikkauksilla, kun taas vaimennetut sävyt virkistävät fuksiaa, unenomaista sinistä ja pullonvihreää, jotka sopivat fantastisesti kevätmaisemaan. Tässä numerossa erityisesti pukusarjat, uurretut puserot, joita käytetään korvaamaan kauluspaidat, sekä erittäin tiukat tuuba-mekot, toimivat varmasti hyvin. Ne ovat heti verryttelypukujen ja trendikkäiden vintage-farkkujen takana sekä perus T-paitoja, joissa on V-kaula-aukko. Emme myöskään unohda kevään 2022 suurimpia hittejä – toppeja, tyylikkäitä sarjoja hameella ja hameella sekä bleiserit, joissa on pidennetty leikkaus. He puolustavat itseään paitsi tyylikkäässä minimissä – ne näyttävät yhtä hyvin katuvaatesarjoista, naisellisesta pariisilaisesta julkaisusta ja retro-ilmeestä.

Basic plus koko kokoelma vaatteiden tukkumyyjä factoryPrice.eu – luettelo muodikkaimmista vaatteista

Mitä uusi ehdotuksemme perus plus koko kokoelma vaatteiden tukkukaupassa keväällä 2022? Luettelo pakollinen haves alla:

  • Topit ja t-paidat

Suora leikkaus T-paidat eivät ole ainoa asia, joka on todellinen on oltava tällä kaudella. Tällä kertaa kannattaa tavoitella myös uurrettuja satotoppeja, puoliksi läpinäkyviä T-paitoja, joissa on pitkät hihat ja mielenkiintoinen muotoilu, sekä ylisuuria paitoja, jotka ovat täydellinen ratkaisu liiketoiminnan muotoiluun. Upea valinta on myös puserot, joissa on joustavat röyhelöt vyötärön ympärillä, ja ne, joissa on puhallushihat – visuaalisesti ohut siluetti ja lisäävät tyylikkyyttä jopa tylsimpiin sarjoihin.

  • huohottaa

A jakie fasony spodni na wiosnę 2022 ma do dyspozycji nasza kolekcja? Tradycyjnie pojawią się w niej modele o prostych i lekko rozszerzanych nogawkach oraz klasyczne cygaretki. Poza tym absolutnym hitem będą także czerpiące z trendów na vintage dzwony, boot cut i dzianinowe spodnie o ultra luźnym kroju. Z denimu, skóry lub kolorowego sztruksu – Ty wybierasz.

Szukasz sprawdzonych rozwiązań na wiosnę? Nasza kolekcja basic plus size już jest dostępna w hurtowni odzieży Factoryprice.eu – sprawdź!
  • Mekot

Koska plus-kokoinen muoti keväällä 2022 seisoo naisellisuuden merkin alla, mekkojen ehdotus ei voinut puuttua myös luettelostamme. Kiistaton hitti täällä ei ole vain leimahti, cocktail-luomukset ja neulotut raidalliset putket. Tulevina kuukausina, tiukat vauvanukkimallit, urheilulliset kauluspuoliset trapetsit ja silkkimekot aistillisilla leikkauksilla tekevät myös furoreista.

  • Takit ja takit

Kevään perus plus koko kokoelma vaatteiden tukkumyynnissä ei voinut tehdä ilman muodikkaita siirtymäkauden kääreitä. Puhe täällä ei vain kylpytakki, mega mukavat takit, sidottu vyöllä. Kannattaa myös tehdä lyhyt uusinta 80-luvulta ja valikoimaansa heittää nahkaa, pitkiä katanoita ja paitatakkeja, jotka toimivat etenkin kevään ensimmäisinä päivinä.

XXL Dressup Asiakkaasi rakastavat – Basic Plus Size Collection ja vaatteiden tukkukauppa

Basic plus koko kokoelma vaatteiden tukkuliike factoryPrice.eu on loistava tukikohta, jolla voit helposti luoda paljon mielenkiintoisia yhdistelmiä. Mitä? Ehdotamme:

  • Toimistoon

Mikään ei toimi kuten tällä kaudella korpo-tyylitelmissä, kuten löysät mekot (schmizjerkan tai klassisen putken tyyliin). Anna heidän välttämättä olla varjossa pullon vihreää tai virkistävää indigoa, joka on hieno yhdessä kultaisen korusetin kanssa. Tätä varten riittää vaatimaton takki, jossa on laajennettava pohja, lyhytkorkoiset sandaalit ja siisti käsilaatikko.

  • Kävelylle ympäri kaupunkia

Kevätjulkaisussa ei ole mitään löysän asun kaltaista. Varsinkin kun tällä kaudella hän yhdistää epäluuloa urheilun mukavuuteen, joka on niin tyypillistä vapaa-ajan tyylille. Joten miten yhdistää sarjaan tässä tarjoamissaan vaatteissa perus plus koko kokoelma naisten vaatteiden tukkumyynnissä? Ehdotamme leikata ne näin: suorat farkut, ylisuuri t-paita ja nahkapumput. Tätä varten baseball-lippis, trenssi ja olet valmis!

  • Romanttinen illallinen

Entä romanttisemmat tilaisuudet? Epäilemättä mekko – tämä ylisuuri, boxy, sekä yksinkertainen, rakennettu leikkaus. Fantastinen, jos lisäksi se on seurassa lansated intohimoisesti viime kauden raidat. Tarjoamme sen sarjassa, jossa on söpö rajattu villapaita, klassinen garsonka, ja rikkoa makuja, myös nahkaa Ramone kontrastivärillä.

Katso myös: Uusi Plus-kokoinen kokoelma tukkumyynnissä – XXL-suosituimmat trendit

Lue myös: Peruskokoelma – tarkista, mitä jokaisella naisella pitäisi olla

justyna

Recent Posts

Ażurowe dwuczęściowe komplety damskie – hot news na ciepłe dni

Sezon wiosna/lato to czas, w którym modne panie chętnie poszukują dla siebie lekkiej i zwiewnej…

2 vuotta ago

Letnie torby w ofercie hurtowej – poszerz swój asortyment o modne dodatki

Sprawdzony sposób na wyróżniającą się letnią kolekcję Twojego sklepu to nie tylko modna, atrakcyjna cenowo…

2 vuotta ago

Maxi sukienki na ramiączkach – musisz je mieć w swoim butiku

Gwiazdy kina, celebrytki i influencerki nie mają wątpliwości… Tegoroczne lato będzie należało do długich sukienek!…

2 vuotta ago

Ażurowe topy w hurcie – idealne na plażę i na miasto

Lekkie, ażurowe modele topów szturmem podbiły serca modnych kobiet! Ten rodzaj odzieży oferuje coraz więcej…

2 vuotta ago

Dwuczęściowe komplety basic na lato – stwórz własny zestaw

Nadejście nowego w sezonu w modzie to świetna okazja, by wprowadzić ważne zmiany w sklepowym…

2 vuotta ago

Nowa kolekcja od marki Rue Paris – sprawdź ofertę hurtowni Factoryprice.eu

W branży modowej niezwykle ważną kwestią jest szybkie reagowanie na zmiany zachodzące w trendach oraz…

2 vuotta ago