Portfele damskie

Naisten lompakot tukkukaupassa — tarkista mallit, värit ja hinnat

Kun myyt naisten vaatteita, sinun on ajateltava oikeita lisävarusteita, joiden avulla naiset täydentävät mielellään jokapäiväisiä asuja. Kyse on tietysti muodikkaista lyhyttavaroista, koska tyylikkäiden laukkujen ja lompakoiden läsnäolo voi tehokkaasti lisätä vaatteiden ja asusteiden myyntiä! Hyvät sitten päättävät tehdä valmiita sarjoja, joiden ulkoasu täydentää muodikasta lisävarustetta. Siksi tänään muista katsoa muodikas naisten lompakot tukku tarjoamia online-tukkuyritys FactoryPrice.eu. Löydät runsaasti eri tyylejä naisten lompakot eri tyylejä, tyylejä ja kokoja, sekä laaja valikoima eri värejä valita. Tutustu salkkujen nykyisiin suuntauksiin tänään ja tutustu tukkuvalikoimaan!

Miksi tarjota lompakot vaatekaupassa?

Lompakko on yksi naisten muotoilun perusvarusteista sekä käsilaukkuihin. Jotkut naiset eivät suoraan voi vastustaa uutta lyhyttavaraa ja ostaa useita erilaisia malleja, tilanteesta riippuen. Lompakko ei ole vain käytännöllinen, vaan myös uskomattoman tyylikäs lisävaruste, jota naiset rakastavat esitellä tyttöystäviensä edessä! He pitävät siinä rahansa, asiakirjansa ja maksu- ja kanta-asiakaskorttinsa sekä tallentavat siihen valokuvia rakkaistaan. Siksi lompakko on tänään erittäin henkilökohtainen lisävaruste, johon kiinnitämme itsemme ja jota käsittelemme mini-universumin keskuksena.

Asiakas, joka katselee myymälän tarjousta, on halukkaampi tavoittamaan tyylikkään lisävarusteen, jos hän näkee sen valikoimassa. Tämä koskee sekä online- että kiinteitä myymälöitä, joten muista selata käytettävissä olevia naisten lompakot tukku osoitteessa FactoryPrice.eu. Kun luot kokoelmaa muodikkaita lompakoita myymälässä, huolehdi niiden sopivasta lajikkeesta värin, koon ja hinnan suhteen. Kuten tiedätte, tämäntyyppiset muodikkaat lyhyttavarat on valmistettu erilaisista materiaaleista, pääasiassa nahkaa ja nahkaa muistuttavia tuotteita. Tämän ansiosta räätälöi tarjous eri asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla heille lompakoita odottamassaan hintaluokassa.

Mitä naisten lompakot löydät FactoryPrice.eu: sta?

Näin ollen avain houkuttelevaan lompakkokokoelmaan myymälässä on niiden monimuotoisuus sekä suunnittelussa että hinnassa. Joten, mistä saada tavaroita, jotka vetoavat monenlaisiin naisiin? Paras vierailu tähän tarkoitukseen online-tukkuyritys FactoryPrice.eu, joka tarjoaa tukku muodikasta ja monipuolista lyhyttavaraa eri hinnoilla! Tukkuyrityksellä on valikoimassaan sekä nahkamalleja lompakoista vaativampiin ja halpa naisten lompakot tukku eko-nahasta. Muista, että molemmat lisäainetyypit valmistetaan vankasti lyhyttavaramaailman viimeisimpien suuntausten mukaan. Mallit eroavat myös kooltaan, sisustukseltaan ja muilta yksityiskohdiltaan, mikä voi olla erittäin tärkeää potentiaaliselle asiakkaalle.

Vuosien lyhyttavaroiden joukossa käytännölliset klassikot hallitsevat, mutta tämä luokka ei myöskään ohita kausitrendejä. Mitkä trendit ovat tällä hetkellä johtavia muodikkaiden salkkujen maailmassa? Osuma on edelleen varmasti suuret vaakasuorat lompakot, joissa on vetoketju tai kiinnitetty narulla. Ne ovat mukavasti kädessä ja korostavat sensaatiomaisesti huolellisesti tehtyä manikyyriä. Lisäksi naiset ovat edelleen hulluja pienemmistä retro-tyylisistä malleista, jotka on esimerkiksi kiinnitetty valkoisella kullalla, kuten entiset kukkarot. Kuvioiden joukossa, eläinkuviot, kuten seepraraidat tai alligaattori tai käärmeen iho, hallitsevat jakamattomasti.

Katso kokoelma muodikkaita lompakoita tukkutarjouksesta verkossa

Kuten tiedätte, muodikkaat lompakot voivat olla hyvin erilaisia muotoja ja kokoja, mikä vaikuttaa upeasti kokoelmiin. Tukku FactoryPrice.eu:lla on sekä valikoimassaan iso naisten lompakot tukku, jak i średnie oraz całkiem małe modele. W ten sposób z ich oferty precyzyjnie wybierzesz modele potrzebne do Twojej kolekcji, które najlepiej odpowiedzą na gusta Twoich kupujących! Czym wyróżniają się nasze duże portfele? Przede wszystkim cechują się dużą pojemnością, mają mnóstwo dodatkowych kieszonek oraz sporo przegródek na plastikowe karty lub dokumenty. Dodatkowe schowki, przegródki i przezroczyste kieszenie zapewniają bonusowe miejsce na wszelkie potrzebne drobiazgi.

W hurtowni Factoryprice.eu znajdziesz największy wybór modnych portfeli damskich – sprawdź i zamów!

Do swojego asortymentu sprowadź też od nas pienet lompakot naisille tukku, jotka vaikuttavat työn laatuun ja viehättävään tyyliin. Pienestä koostaan huolimatta ne ovat hämmästyttävän tilavia, lisäksi ne sopivat helposti mihin tahansa pieneen käsilaukku! Kokoelmien erottaminen pieniksi ja suuremmiksi salkkuiksi, vastaat tarkemmin asiakkaiden tarpeisiin.

Huomaa myös, että FactoryPrice.eu-tukkukauppa tarjoaa myös eri materiaaleista valmistettuja salkkumalleja. Muovityyppi vaikuttaa ehdottomasti tuotteen yleiseen laatuun ja kestävyyteen, mutta määrittää myös sen hinnan! Mitä seuraa nahka lompakot naisten tukku tarjouksestamme ovat hieman kalliimpia, mutta silti houkutteleva hinta. Niitä on saatavana alle 100 zł kappaleelta, kun taas muovia jäljittelevästä nahasta valmistettuja malleja myydään jopa kymmenkunta zlotya taiteesta! Tämän ansiosta olemme laatineet laajan tuotetarjouksen myymälöille, joilla on erilaiset budjetit.

Osta naisten lompakot tukku muodikkaimmassa värimallissa!

Suuren tukkukaupan tavaratehtaan Price.eu sopii, sillä voi olla myös valtava valikoima lompakon värejä. Tässä asiassa värivalikoima on suoraan rajoittamaton, koska meillä on malleja erilaisissa värisävyissä! Kokoelman ydin on ehdottomasti klassiset lompakoiden värit, eli mallit musta, ruskea, harmaa, tummansininen ja punainen ja viininpunainen. Valikoimaa täydentävät pastelliväriset tyttöjen lompakot, kuten kirkkaan vaaleanpunainen, kirkkaan sininen, lohi, lila jne. Kokoelma suljetaan malleilla, joissa on ratkaisevampia värejä, kuten oranssi, kulta, hopea, keltainen, vihreä ja joukko muita sävyjä. Kaikki värit naisten lompakot meidän tukku ei voi luetella tässä, joten se on parasta nähdä ne itse!

Älä viivyttele ja varastoi myymälääsi mahdollisimman pian tukkukauppiaiden trendikkäillä lompakoilla, jotka houkuttelevat lisää asiakkaita tarjoukseesi. At FactoryPrice.eu löydät merkkituotteita puola naisten lompakot tukkusekä Kiinasta ja muista maista peräisin olevasta tuonnista johdetut mallit. Tarjoamme tukkumyynnissä yhden Puolan suurimmista lompakkokokoelmista, minkä vuoksi jokainen yrittäjä löytää varmasti etsimänsä. Tilaa lyhyttavaroiden tukkukauppa tänään!

Tarkista myös: Tukku t-paidat – täydellinen kokoelma T-paitoja lämpiminä kuukausina

Katso myös: Muodikkaat naisten farkut Rue Paris – tarkista, mitkä tyylit ovat päällä

paula

Recent Posts

Ażurowe dwuczęściowe komplety damskie – hot news na ciepłe dni

Sezon wiosna/lato to czas, w którym modne panie chętnie poszukują dla siebie lekkiej i zwiewnej…

2 vuotta ago

Letnie torby w ofercie hurtowej – poszerz swój asortyment o modne dodatki

Sprawdzony sposób na wyróżniającą się letnią kolekcję Twojego sklepu to nie tylko modna, atrakcyjna cenowo…

2 vuotta ago

Maxi sukienki na ramiączkach – musisz je mieć w swoim butiku

Gwiazdy kina, celebrytki i influencerki nie mają wątpliwości… Tegoroczne lato będzie należało do długich sukienek!…

2 vuotta ago

Ażurowe topy w hurcie – idealne na plażę i na miasto

Lekkie, ażurowe modele topów szturmem podbiły serca modnych kobiet! Ten rodzaj odzieży oferuje coraz więcej…

2 vuotta ago

Dwuczęściowe komplety basic na lato – stwórz własny zestaw

Nadejście nowego w sezonu w modzie to świetna okazja, by wprowadzić ważne zmiany w sklepowym…

2 vuotta ago

Nowa kolekcja od marki Rue Paris – sprawdź ofertę hurtowni Factoryprice.eu

W branży modowej niezwykle ważną kwestią jest szybkie reagowanie na zmiany zachodzące w trendach oraz…

2 vuotta ago