24/7 AVOIN VARASTO

Tukkumyyjämme on 24H/7 warehouse.We työllistää useita satoja työntekijöitä, jotka valmistavat tuhansia paketteja asiakkaillemme päivittäin ja varmistavat, että lähetys on aikataulussa. Tämä mahdollistaa asiakkaidemme kaikkien tilausten tehokkaan ja nopean toteuttamisen. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki ostot tehdään mahdollisimman pian, mikä ei ole merkitystä tilausmäärälle. Meillä ei ole vähimmäistilausmäärää, jonka jälkeen suoritamme lähetyksen. Jos maksat tilatut tavarat klo 14.00 mennessä, lähetämme ne samana päivänä. Teemme sekä kotimaisia että kansainvälisiä lähetyksiä. Jokainen meidän valmistamamme lähetys on suojattu liikenteeltä. Välitämme myös suoritettujen tapahtumien turvallisuudesta.

Asiakasystävällinen tukkukauppa

Meillä on yli 20 000 tuotetta, joka päivä tarjoamme asiakkaillemme 100 houkuttelevaa uutuutta. Jokaisessa tarjoamassamme tuotteessa on kuvaus ja ammattimaiset valokuvat pakkauksessa. Kaikki tuotteet ovat melkein heti valmiita esittelyyn asiakkaidemme myymälään tai huutokauppaan. 24H/7 aktiivinen varasto, turvallinen maksu, nopea toimitus, valmiit valokuvat ja kuvaukset, tekevät asiakkaillemme mahdollisimman vähän paperityötä. Tämä kaikki vaikuttaa siihen, kuinka sujuvasti uusien tuotteiden lisääminen kaupassa/online-huutokaupassa sujuu. Myitkö tavarat loppuun? Jokainen tuote nauttii uskomattomasta menestyksestä? Mahdolliset asiakkaat etsivät vaatteita viimeisimmän trendin mukaisesti? Nopea tavaroiden toimitus tarkoittaa, että asiakkaat voivat nopeasti kauppatavaraa myymälän tai esitellä mielenkiintoisia uutuuksia kysynnän sattuessa. Varastojen ja muiden tukkukauppiaiden työntekijöiden tehokkaan työn ansiosta voit nauttia uutuuksista pelkäämättä, että ennen kuin kiinnität tuotteita kauppaan, ohitat aiemmat trendit. Tehokas tilausten täyttäminen saa sinut nopeasti näyttämään tavaroita, jotka edustavat muotimarkkinoiden uusimpia suuntauksia.

Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin – päivitämme tarjouksen 4 tunnin välein! Usein päivitetyn FactoryPrice.eu-tukkukauppiaiden valikoiman avulla voit tutustua uusimpiin tarjouksiin, joita tarjoamme asiakkaillemme. Ilmoittaudu maksutta tänään varastossamme vain tarvittavilla rekisteröidyillä ja yhteystiedoilla (ilman arkaluonteisia tietoja tai tilinumeroita)! Luo kanssamme vaatemarkkinat Puolassa.