EI MINIMITILAUSSUMMAA

FactoryPrice.eu tukkukauppa on moderni alusta, joka luotiin yksinkertaisille ja nopeille tukkuostoksille. Tarjouksemme on osoitettu ihmisille, jotka johtavat tukkukauppiaita, kiinteitä putiikkeja, verkkokauppoja ja ihmisiä, jotka myyvät sellaisissa kanavissa kuin allegro, ebay ja muut. Vastataksemme asiakkaiden odotuksiin panostamme vähimmäistilausmäärän puuttumiseen. Emme sovella mitään rajoituksia tuotteiden määrään, tilauksen kokoon ja sen määrään. Hyväksymme tilaukset yhdestä kappaleesta tai yhdestä koosta. Online-tukkuyrityksemme FactoryPrice.eu antaa sinun tehdä tilauksia tarpeidesi mukaan.

Miksi tehdä yhteistyötä FactoryPrice.eu-tukkumyyjän kanssa?

Välitämme asiakkaidemme tyytyväisyydestä, takaamme avoimen ostoprosessin ja suoritettujen tapahtumien täydellisen turvallisuuden. Rekisteröinti sivuillamme on täysin ilmainen ja täysin turvallinen, saatavilla kaikille uusille yritysasiakkaille, jotka haluavat rikastuttaa yritystään muodikkaalla, laadukkaalla valikoimalla määrästä riippumatta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme odotuksiin ja tarpeisiin. Vähimmäistilausmäärän puuttuminen on vain yksi asiakkaillemme tarjoamista palveluista.

Trendit aina ajoissa

Meillä on yli 20 000 tuotetta tarjouksessamme! Factoryprice.eu tukku tarjoaa monia malleja vaatteita ja asusteita. Täältä löydät klassisia tyylejä erilaisista vaatekaappiesineistä, mutta myös malleja viimeisimpien trendien mukaisesti. Vaatteitamme on saatavana monissa leikkauksissa, värivaihtoehdoissa ja koossa. Mitä muuta urakoitsijamme voivat luottaa? Varmistaaksemme, että kaikki muodikkaat vaatteet saapuvat sinulle ajoissa, toimitamme tilauksia maailmanlaajuisesti 24 tunnissa. On myös syytä mainita, että varastomme on avoinna keskeytyksettä. Ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat joka päivä, että tilatut tavarat saavat sinut mahdollisimman pian. Joka päivä hyödykkeemme tukkumyymäläämme 100 uutuudella – et menetä mitään muotiuutuutta. Jotta se olisi entistä helpompaa sinulle ja tiimillesi, sisällytämme kuvauksen ja ammattimaiset valokuvat jokaiseen tuotteeseen. Tämän ansiosta tavaroiden käyttöönotto kauppaan/huutokauppaan menee entistä nopeammin ja tehokkaammin.

Tarjoamme yksityiskohtaisia tietoja lähetettyjen tietojen turvallisuudesta TÄÄLLÄ.