Palautukset vaatteiden tukkukaupassa

Jokaisella asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus ja hyvittää. Tiedämme, että muotimarkkinat muuttuvat nopeasti ja dynaamisesti, ymmärrämme, että asiakkaat voivat muuttaa mieltään. Palautukset tehtaan tehtaan tehtaallaPrice.eu koskevat koko tilausta sekä sen osia. Jokaisella asiakkaallamme on 1 arkipäivä palauttaa ostetut tuotteet ilmoittamatta syytä. Kehotamme kuitenkin sinua tarjoamaan sen – kaikki asiakkaidemme kommentit ovat erittäin arvokkaita, kiitos heille voimme parantaa tukkukauppaa ja ratkaista ongelmia jatkuvasti.

Miltä palautukset näyttävät FactoryPrice.eu -vaatteiden tukkuliikkeessä?

Täydelliset tuotteet ovat palautettavissa, ilman käytön merkkejä tai likaa. Tavarat on palautettava alkuperäisessä pakkauksessamme, tuotteeseen on kiinnitettävä tunnisteita ja lisävarusteita (esimerkiksi hihna). On syytä huomata, että asiakas lähettää paketin takaisin kustannuksellaan – kuriiriyhtiö tai rekisteröity lähetys, jossa on merkintä ”Sopimuksen palautus”. Tämä on kuitenkin ainoa kustannus asiakaspuolella. Vaatteiden tukkuliike FactoryPrice.eu korvaa tilauksen koko summan asiakkaalle ilman poikkeamia.

Palautuslomake

Palautuksen hyväksymisen ja hyväksymisen perustana on, että asiakas täyttää palautuslomakkeen. Asiaankuuluva asiakirja voidaan ladata välilehdessä Tavaroiden palautus tehtaallaPrice.eu tukkukauppa. Palautuslomake on liitettävä lähetettävään pakettiin, ja sen voi lähettää myös sähköpostitse tukkumyyjälle osoitteeseen hurt@factoryprice.eu. Jos Asiakas tekee sopimuksen peruuttamisesta sähköisesti, hän saa sähköpostitse vahvistuksen tietojen vastaanottamisesta. Lähetettävään pakettiin on liitettävä täytetty palautuslomake, jossa on tarvittavat tiedot. Nämä ovat yrityksen rekisteröintitiedot, tilauksen vastaanottopäivä, tilinumero, johon palautamme, tilausnumero ja GM-asiakirja. Nämä tiedot ovat välttämättömiä palautuksen suorittamiseksi. Summan palautus tilataan samalla tavalla kuin maksu on suoritettu.

FactoryPrice.eu vaatteiden tukkukauppa – miksi tehdä yhteistyötä kanssamme?

Vaatteiden tukkumme tarjoaa yli 20 000 tuotetta naisten, miesten ja lasten kokoelmista. Joka päivä täydennämme valikoimaamme 100 uudella tuotteella. Varastomme on avoinna keskeytyksettä, ja toimitamme tilauksia maailmanlaajuisesti 24 tunnissa. Tarjoamme myös turvallisia maksuja.