TURVALLISET MAKSUT

FactoryPrice.eu tukku tarjoaa monia muodikkaita vaatteita. Välitämme asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja parannamme jatkuvasti ostoksen jokaista vaihetta. Tarjoamme turvallisen maksu- ja tietoturvan. Asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi tarjoamme turvallisen maksun toimitustilauksista ja SSL-salatuista korttimaksuista. Kaikki siirrot menevät aina asiakkaan puolelta, ja maksut suoritetaan vain ostetuista tavaroista.

Ilmainen rekisteröinti vaatteen tukkukaupassa

Rekisteröitymisen yhteydessä vaadimme vain tarvittavat tiedot. Ilmainen ja turvallinen rekisteröinti on käytettävissä kaikille yritysasiakkaille, joilla on liiketoimintaa. Rekisteröinnin aikana sinun on annettava vain yrityksen rekisteröintitiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilin luomisen tasolla emme vaadi maksukortin numeroa tai arkaluontoisia tietoja. Emme veloita rekisteröintiä. Voit ilmoittautua FactoryPrice.eu-vaatteiden tukkumyyjälle muutamassa minuutissa. Voit tehdä ensimmäisen tilauksesi heti rekisteröinnin jälkeen. Emme vaadi vähimmäistilaussummaa, ostot voidaan suorittaa vain yhdestä kappaleesta.

Nopea tilausten täyttäminen

Moderni online-tukkuyrityksemme FactoryPrice.eu luotiin yksinkertaisille ja nopeille tukkuostoksille. Tarjoamme erilaisia vaatteita naisten, miesten ja lasten kokoelmista. Tuotteita on saatavana monissa tyyleissä, värivaihtoehdoissa ja koossa. Myymme molempia tuotteita klassisella ulkonäöllä ja viimeisimpien trendien mukaisesti. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tilausten toteuttaminen eteni mahdollisimman nopeasti säilyttäen turvallisuussäännöt. Varastomme on avoinna keskeytyksettä, ja lähetämme tilauksia 24H: n sisällä. Tämän ansiosta voit nopeasti ja tehokkaasti tukea myymälääsi. Vaatetukkukaupassa on myynnissä yli 20 000 tuotetta, ja joka päivä tarjoamme sinulle jopa 100 uutuutta. Valikoimaamme päivitetään joka 4H, jonka ansiosta asiakkaat tutustuvat aina nykyiseen tarjoukseen. Jotta asiakkaat voivat ottaa vaatteita valikoimaansa nopeammin, jokainen tuotteemme on ammattimaisesti tehnyt valokuvia ja valmiin kuvauksen.

Löydät lisää maksuista osiosta, jossa keskustellaan toimituskulut.
Tietoturvakysymykset, joista keskustelemme Tietosuojakäytäntö-välilehdessä.